Logo Body Slim Centrum Modelowania Sylwetki

Oświadczenie o Ochronie Prywatności 

(dotyczy danych osobowych zbieranych poprzez wypełnienie formularza w celu otrzymania oferty promocyjnej/vouchera)  

 

1. Wymagane dane Nasza Polityka Ochrony Danych Osobowych określa zasady wykorzystania i przechowywania Twoich danych. Administratorem danych osobowych, których nam dostarczasz (jako osoba, której dane dotyczą), jest PURE FIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Syta 112F/3 02-987 Warszawa NIP: 9512522605 . Zbieramy następujące dane osobowe: imię, nazwisko, numer telefonu adres poczty elektronicznej. 
 
2. Cel zbierania danych Zbieramy Pani/Pana dane osobowe, aby zapewnić następujące usługi:
Zbieranie adresów e-mail w celu wysyłania wiadomości mailowych z załączeniem zaproszenia (promocyjnej oferty/vouchera), z którego Pani/Pan chce skorzystać (wraz z instrukcją postępowania); Zbieranie numerów telefonów w celu umożliwienia kontaktu ze strony wybranego salonu Centrum Modelowania Sylwetki BODY SLIM i umówienia terminu wizyty w celu realizacji promocyjnej oferty/vouchera; Zbieranie adresów e-mail i numerów telefonów w celu wysyłania wiadomości mailowych z ofertami specjalnymi o charakterze marketingowym, w tym w szczególności newslettera i informacji handlowych. 
 
3. Sposób wykorzystania danych Pani/ Pana dane osobowe są przetwarzane w PURE FIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Syta 112F/3 02-987 Warszawa, znajdującym się w Polsce. Hosting i przechowywanie danych ma miejsce PURE FIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Syta 112F/3 02-987 Warszawa, znajdującym się w Polsce. Inspektorem danych osobowych jest Dominika Ciechorska. Wszelkie zgłoszenia do Inspektora danych osobowych powinny być kierowane mailowo na adres: kontakt@centrumbodyslim.pl Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych w celu: wykonania usługi (w tym realizacji vouchera) jest realizacja umowy (art. 6 ust. b RODO), dostarczania Pani/Panu informacji o charakterze marketingowym (takich jak newsletter oraz oferta handlowa) jest uzasadniony interes administratora (art.6 lit. f RODO). Odbiorcami danych osobowych będą pracownicy i współpracownicy Administratora, a także firmy świadczące na rzecz administratora usługi w obszarze IT, archiwizacji i niszczenia dokumentacji, a także – w przypadku dobrowolnie udzielonej zgody marketingowej – usługi kurierskie, pocztowe i systemy wspierające procesy marketingowe. Administrator nie zamierza przekazywać danych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
 
4. Okres przechowywania danych Dane osobowe będą przechowywane przez 2 lata od wypełnienia formularza, a w przypadku danych przetwarzanych w celach marketingowych – do momentu wycofania udzielonej przez Panią/Pana zgody na przetwarzanie danych osobowych. Wszelkie dane osobowe zatrzymane w celu przesyłania informacji marketingowych i informacji o aktualizacji oferty będą przez nas przechowywane do momentu wycofania udzielonej przez Panią/Pana zgody na przetwarzanie danych osobowych. 
 
5. Prawa osoby, której dane dotyczą Przysługuje Pani/ Panu prawo do: żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych, cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie; nie wpływa to na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. W przypadku jakichkolwiek skarg oraz zgłoszeń związanych z przetwarzaniem przez nas danych osobowych zawartych w pkt 5.1. należy wysłać wiadomość e-mail na adres kontakt@centrumbodyslim.pl lub list na adres ul. Syta 112F/3 02-987 Warszawa.
 
Podanie danych jest dobrowolne ale niezbędne w celu realizacji usługi i doręczania treści marketingowych; Pani/Pana dane osobowe nie będą wykorzystywane do profilowania, w tym do podejmowania zautomatyzowanych decyzji. Po zakończeniu przetwarzania Pani/Pana danych osobowych w pierwotnym celu, dane osobowe nie będą przetwarzane w żadnym innym celu.
 
Dziękujemy za korzystanie z naszych usług Zespół
Centrum Body Slim
 

 

Oświadczenie o Ochronie Prywatności 

(dotyczy danych osobowych zbieranych poprzez wypełnienie formularza w celu otrzymania oferty promocyjnej/vouchera)  

1. Wymagane dane Nasza Polityka Ochrony Danych Osobowych określa zasady wykorzystania i przechowywania Twoich danych. Administratorem danych osobowych, których nam dostarczasz (jako osoba, której dane dotyczą), jest DEPILPERFECT Małgorzata Celej Z siedzibą ul. Poborzańska 37, lok u 4, 03-368 Warszawa. Zbieramy następujące dane osobowe: imię, nazwisko, numer telefonu adres poczty elektronicznej. 

 

2. Cel zbierania danych Zbieramy Pani/Pana dane osobowe, aby zapewnić następujące usługi:

Zbieranie adresów e-mail w celu wysyłania wiadomości mailowych z załączeniem zaproszenia (promocyjnej oferty/vouchera), z którego Pani/Pan chce skorzystać (wraz z instrukcją postępowania); Zbieranie numerów telefonów w celu umożliwienia kontaktu ze strony wybranego salonu Centrum Modelowania Sylwetki BODY SLIM i umówienia terminu wizyty w celu realizacji promocyjnej oferty/vouchera; Zbieranie adresów e-mail i numerów telefonów w celu wysyłania wiadomości mailowych z ofertami specjalnymi o charakterze marketingowym, w tym w szczególności newslettera i informacji handlowych. 

 

3. Sposób wykorzystania danych Pani/ Pana dane osobowe są przetwarzane w DEPILPERFECT Małgorzata Celej Z siedzibą ul. Poborzańska 37, lok u 4, 03-368 Warszawa, znajdującym się w Polsce. Hosting i przechowywanie danych ma miejsce DEPILPERFECT Małgorzata Celej Z siedzibą ul. Poborzańska 37, lok u 4, 03-368 Warszawa, znajdującym się w Polsce. Inspektorem danych osobowych jest Małgorzata Celej. Wszelkie zgłoszenia do Inspektora danych osobowych powinny być kierowane mailowo na adres: kontakt@centrumbodyslim.pl Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych w celu: wykonania usługi (w tym realizacji vouchera) jest realizacja umowy (art. 6 ust. b RODO), dostarczania Pani/Panu informacji o charakterze marketingowym (takich jak newsletter oraz oferta handlowa) jest uzasadniony interes administratora (art.6 lit. f RODO). Odbiorcami danych osobowych będą pracownicy i współpracownicy Administratora, a także firmy świadczące na rzecz administratora usługi w obszarze IT, archiwizacji i niszczenia dokumentacji, a także – w przypadku dobrowolnie udzielonej zgody marketingowej – usługi kurierskie, pocztowe i systemy wspierające procesy marketingowe. Administrator nie zamierza przekazywać danych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

 

4. Okres przechowywania danych Dane osobowe będą przechowywane przez 2 lata od wypełnienia formularza, a w przypadku danych przetwarzanych w celach marketingowych – do momentu wycofania udzielonej przez Panią/Pana zgody na przetwarzanie danych osobowych. Wszelkie dane osobowe zatrzymane w celu przesyłania informacji marketingowych i informacji o aktualizacji oferty będą przez nas przechowywane do momentu wycofania udzielonej przez Panią/Pana zgody na przetwarzanie danych osobowych. 

 

5. Prawa osoby, której dane dotyczą Przysługuje Pani/ Panu prawo do: żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych, cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie; nie wpływa to na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. W przypadku jakichkolwiek skarg oraz zgłoszeń związanych z przetwarzaniem przez nas danych osobowych zawartych w pkt 5.1. należy wysłać wiadomość e-mail na adres kontakt@centrumbodyslim.pl lub list na adres ul. Poborzańska 37 lok. u4, 03-368 Warszawa.

 

Podanie danych jest dobrowolne ale niezbędne w celu realizacji usługi i doręczania treści marketingowych; Pani/Pana dane osobowe nie będą wykorzystywane do profilowania, w tym do podejmowania zautomatyzowanych decyzji. Po zakończeniu przetwarzania Pani/Pana danych osobowych w pierwotnym celu, dane osobowe nie będą przetwarzane w żadnym innym celu.

 

Dziękujemy za korzystanie z naszych usług Zespół

Centrum Body Slim

 

Body Slim Instagram
BodySlim Facebook
Centrum Modelowania Sylwetki Warszawa
Body Slim YouTube

2020   Centrum modelowania sylwetki - Body Slim

Realizacja -  SATOO.PL

Centrum Modelowania Sylwetki logo
ul. Zwycięzców 42, 03-938 Warszawa  - Praga

Telefon : 733-963-663
Mail : kontakt@centrumbodyslim.pl

Godziny otwarcia :
Poniedziałek – piątek : 8:00-21:00
Sobota : 9:00- 15:00

KONTAKT:
POLUB NAS:
UMÓW SIĘ NA WIZYTĘ:

Formularz reklamacyjny

Regulamin

Kontakt